2012. január 21., szombat

Nokia 6220, 6300, N78, N95/N95 8GB hátlapfólia 1db - Jelenlegi ára: 450 Ft


Aukció tárgya:
1db laminát jellegű masszív hátlapfólia a tárgyban szereplő típusok közül
Származási hely: Németország
A termék minősége:
A hátlapfólia egy puha „ vastag” fólia, ami légáteresztő csatornákkal van ellátva, így ha buborékosan kerül felrakásra, pár nap alatt ezek a légbuborékok maguktól eltűnnek.
Anyaga biztosítja a fizikai védelmét a telefonnak, így leejtés esetén is nagy valószínűséggel sérülésmentes marad az ezzel befedett rész.
Felrakását matricaszerűen kell elvégezni. Ez a fólia puha, vastagabb természete miatt nem teszi lehetővé a fólia roncsolódásmentes (megnyúlik, stb. ) visszaszedését. Emiatt törekedni kell, a viszonylag pontos felrakásra és a buborékokkal nem kell foglalkozni. A vásárló kap egy vékony ragasztócsíkot, ami a felrakáshoz szükséges, ezzel lehet megtartani/pozícionálni a fóliát a felrakás során.
Egy kedves vevőm írta az alábbi észrevételt:
"A hátlapfóliát (SE X1 XPÉRIA) kicsit buborékosan sikerült felrakni, nem vészes, de azért nem is 100%-os. viszont 6-8 nap elteltével ezek a buborékok szépen észrevehetően kezdtek "felszívódni", majd kb. 2 héttel a felrakás után a hátlapfólia TELJESEN buborékmentes lett!   Két gombostűfejnyi hiba azért lett a fólián, mert én még a felrakás után két nagyobbnak ítélt buborékot kiszúrtam gombostűvel, mára már az is teljesen ráfeszült a hátlapra, csak a pici sérülés maradt meg, kár volt kiszúrni! Szóval nyugodtan írd be, hogy ha nem 100%-osan sikerül a felrakás, 2 hét után a kisebb buborékok eltűnnek. "
Ide kattintva megtekintheti folyamatosan bővülő termékpalettámat.
Ide kattintva a vásárlás utáni kapcsolatfelvétellel illetve a fólia kijelzőre történő felhelyezésével kapcsolatban olvashat részleteket:
Ide kattintva a szállítással és költségekkel kapcsolatban olvashat információkat:
Mindenkinek jó licitálást és vásárlást kívánok.


Jelenlegi ára: 450 Ft

Az aukció vége: 2012-02-08 23:37
. Nokia 6220, 6300, N78, N95/N95 8GB hátlapfólia 1db - Jelenlegi ára: 450 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése