2011. március 31., csütörtök

Sirin, Mustafa: A világot kinevető ember - Jelenlegi ára: 1 220 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A világot kinevető emberA könyv listaára: 1490 Ft. Leírás:
A Közel-Kelet háborúit közvetítő média műsorai alapján az iszlám közösségekről legtöbbször kendőkben rejtőzködő nők, szigorú sorokba rendeződött imádkozók, vagy eltakart arcú szélsőségesek képei jelennek meg előttünk, melyek alapján nem is gondolnánk, hogy ennek a világnak létezik nagyon is könnyed, humoros oldala is. Pedig jó példa erre az iszlám világ legendás alakja: a tizenharmadik században élő Naszreddin Hodzsa, aki a szúfi irányzatok követőihez hasonlóan garabonciás viselkedéséről volt nevezetes, amely az átlagember számára magától értetődő, hétköznapi dolgok kifordítására, humoros értelmezésére való képességéből eredt. A Török Gyermek- és Ifjúsági Alapítvány programja keretében megjelenő kötet Mustafa Ruhi Şirin, török költő által versbe foglalt Hodzsa történeteket ajánl a gyermekek figyelmébe. A négy-öt versszakba foglalt, színvonalas illusztrációkkal szemléltetett történetek a hagyományos iszlám jellegzetes élethelyzeteiből kiindulva hívják fel a figyelmet a társadalom által evidensnek tartott helyzetek abszurditására, a hétköznapinak tartott jelenségek mélységére. Az iszlám, és azon belül is a török kultúra elemeire utaló, sajátos asszociációikat tartalmazó versek a fordítás nehézkességéből fakadóan is nehezen értelmezhetőek, komoly háttértudást igényelnek, így elsősorban azoknak ajánlhatók, akik már rendelkeznek valamilyen tájékozottsággal, vagy külső segítséget tudnak igénybe venni. ISBN: 978-963-263-067-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 220 Ft

Az aukció vége: 2011-04-02 23:53
. Sirin, Mustafa: A világot kinevető ember - Jelenlegi ára: 1 220 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése